Sluit dit zoekvak.

Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) vult het kerkblad met ‘groen geloven’

De Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) heeft het kerkblad van april helemaal gevuld met artikelen over groen geloven, groene kerken en duurzaamheid.

Maakt het uit dat we christen zijn? Geeft dat ons een andere verantwoordelijkheid naar de aarde toe? Naar de aarde die door God geschapen is en voor ons als woonplaats is bestemd?
In het blad gaan ze op zoek naar de geschiedenis van duurzaamheid binnen kerken en in gesprek over over duurzaamheid, de wereld, de kerk en wat dat met je doet.

Geïnteresseerd? Lees mee: Drieluik PGA – groen geloven

De Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) is een samenwerkingsverband van tien wijkgemeenten en de stadsdominee.