Close this search box.

22 mrt

- 23 mrt

GroeneKerken op de Kerkenbeurs

GroeneKerken is met een stand en workshop present bij de jaarlijkse Kerkenbeurs

De Kerkenbeurs vindt dit jaar plaats in de Expo Houten. De Kerkenbeurs is voor iedereen die betrokken is bij het beheer en bestuur binnen een kerk. Ook mensen die betrokken zijn bij geluidsteams, bouwcommissies, communicatieteams enz. kunnen hier hun licht opsteken!

Thema voor 2024: Duurzaamheid.

Van isolatie tot zonnepanelen, van verwarmen tot besparen op energie. Tijdens de beurs zijn er verschillende seminars en exposanten die je op weg kunnen helpen met duurzaamheid in jouw kerk. Op de Kerkenbeurs kom je in contact met bedrijven die ervaring hebben met kerken. Daarnaast leer je anderen kennen met dezelfde vragen en uitdagingen voor hun kerken. Want je ontmoet elkaar op de Kerkenbeurs!

Naast een beursvloer vol deskundige bedrijven, is er ook een interessant programma met presentaties, mini-seminars en workshops over actuele onderwerpen. GroeneKerken is present met een stand en geeft een workshop met de titel: ‘Groene kerk, van idee tot praktijk’, o.l.v. Carla Dik-Faber (projectleider GroeneKerken) en Klaas-Hemke van Meekeren (groene kerk NGK Houten, Forest church).

Meer informatie en tickets vind je hier.

Info:

Klaas-Hemke van Meekeren (NGK Houten)

Carla Dik-Faber (Projectleider GroeneKerken)