Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop KlimaatGesprekken – Den Haag

26 feb

Workshop KlimaatGesprekken – Den Haag

DEN HAAG – maandagavond – vanaf 26 feb

Je bent bezorgd over klimaatverandering. En je wil graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe doe je dat? Doe mee met de workshopreeks van KlimaatGesprekken.

In 6 workshops van 2-2,5 uur ga je samen met gelijkgestemden op een positieve en praktische manier aan de slag om je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten. De workshops zijn praktisch, ongedwongen en ronduit gezellig. Een gesprekscoach begeleidt het proces en geeft praktische tips. 6 workshops, elke week 1 thema. Je komt erachter hoe je zelf klimaatvriendelijker kunt leven op een manier die bij jou en jouw doelen past. Je komt er ook achter hoe je laagdrempelig en positief het gesprek aan kunt gaan met je gezin, vrienden, collega’s, de sportclub…Je kunt oefenen, reflecteren en vragen stellen, en voordat je het weet heb je een bak aan kennis opgedaan.

klimaatgesprekken credit chantal bekker 08 500x350 1
@chantal bekker

Voor wie? Voor iedereen!

Voorkennis is niet nodig, wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen. In een voorgesprek en de eerste bijeenkomst bepaal je samen met je groepsleden je eigen doel en wensen voor de workshops. Sluit je aan met een paar mensen uit je kerk of werkgroep. Voor slechts € 45,- krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert! 

Deze workshopreeks wordt georganiseerd door KlimaatGesprekken en is voor iedereen toegankelijk. 

Deel dit evenement