Close this search box.

Activiteiten oud

We maken voor en samen met jou vergroening van je kerk praktisch, met tips en activiteiten

Ontmoeting, inspiratie en samen aan de slag gaan. We houden je graag op de hoogte van al onze activiteiten en nieuws over groen en geloven. Dat doen we niet alleen, maar samen met alle groene kerken in het land als een netwerk van bondgenoten. Bezoek één van onze activiteiten, nodig in je kerk een spreker uit of kijk samen met je Bijbelkring naar een webinar. Ook vind je hier onze groene toolkit, met honderden tips om in jouw kerk de zorg voor de schepping handen en voeten te geven.

Uitgelicht:

Onze activiteiten

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Wat is er nog meer te doen

Groene Toolkit

Een groene preek, een insectenvriendelijke kerktuin, boeken over groen en geloven, een duurzame bankrekening, FairTrade koffie en thee, natuurwandelingen en een tweedehands kledingbeurs. Deze en honderden andere tips om een groene kerk te zijn vind je in onze groene toolkit. (En met veel van deze tips kun je ook thuis aan de slag gaan!)

Sprekers

Wil jij je met jouw kerk of geloofsgemeenschap verdiepen in een bepaald thema? Nodig dan een spreker uit! Je vindt hier mensen die vanuit hun geloof en hart spreken over thema’s variërend van genieten van genoeg, een insectenvriendelijke kerktuin of duurzaamheid in de Bijbel. Wil je je laten informeren over groene kerk zijn, neem dan contact met ons op voor een spreker bij jou uit de buurt.

Webinars terugkijken